Jette

Jette fra det sønderjyske

Hvem er Alt i Mad 
Jette kommer fra det sønderjyske, Jette er uddannet i restaurations branchen, hun har boet og arbejdet et år på de karisiske øer, og derefter flyttet til København. Drømmen om at blive selvstændig kom hurtigt.
Jette startede i 1992 med at forpagte Restaurant Pilen på Frederiksberg, samtid med Frederiksberg hallen restaurant og selskabslokaler, efter 15 år der, købte hun sin lille drømme butik i Rødovre, hvor hun bor sammen med sin mand > Stig Jensen som ejer Jupiter Cykler sammen med sin far og brødre < de har to børn Axel og Sissel en hund og to katte.

Hvad laver Jette ellers?
Jette forpagter på 7 år restauranten og selskabs lokaler i Kjøbenhavn bold klub – KB – på Frederiksberg, hvor der holdes koncerter og alle slags fester, konferencer osv. – se også under Restaurant Granen.

Jette har spillet håndbold i mange år, og ynder nu at træne sine gamle holdkammerater, Jette dyrker TRX træning 6.45 3 gange om ugen. Og holder af at gå i haven og pille i jorden. Vi elsker skiferie – eller en sommertur i den Sydfranske skønne natur

alt i mad logo